Hoppa till huvudinnehåll

Öppna Torget - Vad vill du lära dig?

Publicerad

Har du ett ämne, hobby eller intresse som du brinner för? Finns det något du skulle vilja bilda dig i, eller någon kunskap du har att dela med dig av till andra? Vill du höra på någon intressant föreläsare? I så fall är ABF Örebro län och "Öppna Torget" rätt plats för dig!

Den övervägande delen av ABF:s verksamhet genomförs i samarbete med våra medlems- och samarbetsorganisationer. Merparten av denna verksamhet syns inte på vår hemsida och i lokaltidningarnas annonser, utan finns på våra organisationers hemsidor eller i medlemsutskick.

Men utöver all verksamhet som vi genomför tillsammans med våra medlemsföreningar arrangerar vi också varje år mängder av studiecirklar och föreläsningar för alla som är intresserade. Du kan alltid anmäla dig till en studiecirkel, eller varför inte själv starta en cirkel hos oss? Detta kallar vi ”Öppna Torget” - en mötesplats där du, dina vänner, familj och andra kan lära er nya saker. På ”Öppna Torget” kan du lära dig nästan vad som helst - allt från ett nytt språk och ljudteknik till dans och akvarellmålning. Tveka inte att höra av dig till oss om du har idéer på vad just DU vill göra!

Vill du veta mer? Hör av dig till info.orebro@abf.se eller 010-203 17 00!

Skylten på bilden är designad av @creatureteacher. I videon nedan kan ni se hur han gjorde!