Hoppa till huvudinnehåll

Arrangera hos oss / boka lokal

Vill ni arrangera en föreläsning, workshop eller annat event? Gör det tillsammans med ABF! Vi är en mötesplats för människor och föreningar i den breda arbetarrörelsen. Här finns föreläsningssalar, poddstudio, studierum och mer!

✅ Så här funkar det!

När föreningar använder våra lokaler är det gratis. Det vi behöver är att du rapporterar aktiviteten i ABFs e-tjänst. I en studiecirkel, workshop eller utbildning registrerar du deltagarnas uppgifter. På en föreläsning registerar du bara antalet deltagare. Här finns en guide för hur du ska göra.

Första gången? Är det första gången du ska arrangera i våra lokaler börjar du med att gå en introduktionsträff (1 timma).

❤️ Det här får ni!

  • Gratis lokaler i ABF-huset på Spånehusvägen 47, Malmö. Här finns föreläsningssalar, poddstudio, konferensrum, datorsalar och studierum.
  • Kök med mikrovågsugn, kylskåp, kaffemaskin, diskmaskin och köksutrustning för cirkelledare och arrangörer.
  • Teknisk utrustning, den som redan finns i lokalerna samt ytterligare teknik vid behov. 
  • Tips och råd kring saker som arrangörsskap, innehåll i arrangemanget, film/livestream, tillgänglighet och marknadsföring.


📝 Boka lokal för ditt arrangemang/event

Arrangemanget ska gå hand i hand med ABFs värderingar och idéprogram. Det ska framgå att arrangemanget görs i samarbete med ABF Malmö. Tänk på att ingen alkohol får serveras.  

Förfrågan: Boka lokal

Fyll i formuläret nedan, eller maila samma information till info.malmo@abf.se.

Typ av arrangemang:
Anmälan:
Har du gått introduktion för cirkelledare/arrangör? (1 timma)

🎤 Våra föreläsningssalar i huset på Spånehusvägen

Lilla Salen och Stora Salen går att låna på både vardagar och helger, dag- och kvällstid. Ni får tillgång till och ansvar för lokalerna.

Vi har stolar för upp till 80 personer: 30 stolar i Lilla Salen, 50 stolar i Stora Salen. Det finns låga och höga bord. Ändra möbleringen som du vill. Ställ tillbaka den när du går.

Teknisk utrustning

I Lilla Salen och Stora Salen finns fast utrustning: Projektor och ljudanläggning med 2 myggor och 2 mikrofoner. Projektorn kopplas via HDMI eller wifi till telefon/dator. Det finns även lånedator på plats.

Trådlös hörslinga finns installerad. Öronsnäcka och halsslinga (T-slinga) finns att låna.

✂️ Open Space – ett öppet rum för alla

  • Vi har ett helt nytt rum: OPEN SPACE. Rummet är öppet för alla. Här inne kan du arbeta, fixa, klippa, skriva, göra pins, workshopa och vila. 
  • Det finns pennor, papper, skärare och annat du kan behöva. Här hittar du även böcker och studiematerial att bläddra i. 
  • Här finns även en skrivare för dig som är förening/cirkelledare.
  • OPEN SPACE ligger på plan 2 i ABF-huset på Spånehusvägen 47. Rummet är alltid öppet, och går inte att boka. Välkommen in!📚 Studierum, datorsalar och poddstudio

Vi har många studierum i ABF-huset på Spånehusvägen. De är utrustade med whiteboard-tavlor, bord, stolar och i vissa fall projektor. Vi har även två datorsalar och en poddstudio.


📍 ABF-huset i Malmö

Spånehusvägen 47
211 58 Malmö

info.malmo@abf.se
040-35 24 00