Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Blomsterarrangemang

Att arrangera blommor ger dig en chans att delta i en konstnärlig aktivitet, att uttrycka dig kreativt, och att göra . ditt hem eller rum mer beboeligt och attraktivt.

De flesta blomsterarrangemang är gjorda för ett visst ändamål eller plats. Ett arrangemang för matbordet bör vara av en storlek, färg och form som kommer att harmonisera med dukningen. Förutom att vara vackert bör ett bra blomsterarrangemang vara uttryck för något tema eller idé av din egen personlighet.

Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Ta chansen att göra din värld större. Hos ABF har du möjlighet att påverka både studietakt och innehåll i studiecirkeln.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig från grunden.

Kursmaterial

Vi startar upp kursen under våren under förutsättning att minst 7-8 personer anmäler sig till kursen. Observera att förutom kursavgiften tillkommer materialkostnader för de blomsterarrangemang som du vill genomföra. Materialkostnader ett grund arrangemang blir 150-200 kr per gång.

Kostnad för eventuell kurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
218367
Tidpunkt
18:30–20:15
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
3
Medarrangör
ABF Borlänge-Nedansiljan
Plats
Saras Floristverkstad
Sveaborgsgatan 3/ Kvarnforsplan 78466 BORLÄNGE
Pris
200 kr
Anmäl dig