Till sidans huvudinnehåll

Sök YGAP 2024

Är du mellan 18 och 35 år och engagerad inom arbetarrörelsen? YGAP (Youth Global Awareness Programme) erbjuder dig en unik möjlighet att delta i en världsomspännande dialog om globala frågor. Denna utbildning i Kapstaden, från 20 oktober till 1 november 2024, är en chans att lära, nätverka och bidra till en mer rättvis och jämställd värld.

Publicerad 2024-04-09

Utvecklas med YGAP

I år är temat för YGAP “Education for Empowerment”. Programmet erbjuder kunskapsutbyte kring aktuella teman och en plattform för nätverkande. Som deltagare blir du en del av en dynamisk grupp som arbetar för en jämställd och solidarisk värld. Det är mer än en utbildning; det är en resa mot personlig och kollektiv förändring.

Är du en kandidat för YGAP?

Är du mellan 18 och 35 år, engagerad samt brinner för folkbildning, organisering och förändringsarbete, och har ett intresse för globala frågor? Då kan YGAP vara din nästa stora utmaning.

För att kunna söka behöver du vara engagerad i ABF eller någon av våra medlemsorganisationer.

Ansökan till YGAP 2024 är öppen nu

Tiden är inne att ansöka till YGAP i höst. Sista ansökningsdag är den 15 maj 2024, så missa inte din chans. Processen är enkel: vi vill lära känna dig och ditt engagemang. Är du redo att starta din resa mot globalt engagemang och förändring? Här hittar du anmälan!

Sprid gärna vidare i era ABF nätverk och tipsa personer som ni tror skulle passa bra för YGAP.

Dela artikeln