Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Lappteknik

Låt en ny värld öppna sig! Skapa t.ex. täcken, dukar, bonader och kuddar med tyglappar. Studiecirkeln ger dig kunskaper i hur du använder skärmaterial, olika linjaler och hur du syr och komponerar tygerna efter färg och form.

Innehåll


Vi syr efter både nya och traditionella mönster. Lapptekniken utvecklas ständigt med nya spännande mönster och linjaler, vilket innebär enklare sätt att sy och skära på. Nybörjare får lära sig allt från grunden.Arbetsmaterial och tips


Tillgång till böcker och mönster finns.
Ta med olika bomullstyger till första cirkelsammankomsten. Övrigt material går ledaren igenom.


Målgrupp och förkunskap


Kursen är till för alla, både för dig som är nybörjare och för dig med mer vana. Du arbetar utifrån din kunskapsnivå och dina förutsättningar.

Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.


Cirkelledare


Kristina Påhlsson är utbildad i lappteknik både i Sverige och i Danmark. Hon har även en flerårig utbildning inom färg och form. Har ett stort intresse av att skapa textilier i lappteknik och att lära ut till andra.Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
166803
Startdatum
10 september 2018
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
13:00–15:30
Antal tillfällen
13
Antal lediga platser
2
Medarrangör
ABF Malmö
Plats
ABF Mosaiken
Porslinsgatan 3-5 21132 MALMÖ
Pris
1560 kr
Cirkelledare
Kristina Pålsson
Anmäl dig