Hoppa till huvudinnehåll

Argentinsk tango nybörjare steg 1- med genuspedagogik

Upptäck den argentinska tangons värld, med dess spännande rytm, känsla och gemenskap!

Tango är en social pardans som inbjuder till att vara närvarande i nuet, till att lyssna på och kommunicera med kroppen. Vi lär oss om tangons grundläggande teknik, musikalitet och samspel. Genom olika  improvisationsövningar utvecklar vi samtidigt vår kroppsmedvetenhet, lyhördhet och kreativitet. 

Genuspedagogik innebär att dansrollerna är öppna för alla oavsett könstillhörighet. Alla får lära sig att både föra och följa! Du behöver inte ta med någon partner - vi roterar och alla dansar med alla.    

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

  

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
481278
Startdatum
24 februari 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
19:30–21:00
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
10
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
840 kr
Cirkelledare
Henny Stridsberg
Anmäl dig