Hoppa till huvudinnehåll

Prova på! Mindfulness

Mindfulness hjälper oss att träna hjärnan på ett sätt som kan bidra till att vi får större harmoni i livet, fattar bättre beslut, får bättre minne och skärper våra sinnen. Nyfiken, kom på ett prova på pass!

Är du nyfiken på vad Mindfulness egentligen är? Här får du möjlighet att boka in dig på ett prova på tillfälle!
Mindfulness hjälper oss att träna hjärnan på ett sätt som kan bidra till att vi får större harmoni i livet, fattar bättre beslut, får bättre minne och skärper våra sinnen. Förutom detta kan mindfulness bidra till lösningen på många problem t ex stress, sömnbrist, nedstämdhet, smärta, dålig självkänsla och relationsproblem. Med mindfulness övar du dig på att skapa nya positiva vanor, steg för steg, dag för dag.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper

Ledare
Lottie Méran har många års erfarenhet av att arbeta med att skapa en hållbar livsstil. hon har ett stort intresse för människor och brinner för att bidra till att fler ska skapa en livsstil som de trivs med och kan hålla hela livet. Lottie bjuder på sig själv och är inspirerande, kunnig och medmänsklig.

Har du frågor gällande innehåll eller annat är du varmt välkommen att kontakta kursledaren.
Lottie Méran 0706080099.

Upplägg
Träffen kommer att se ut som den gör i våran ordinarie grupp.
Detta är en upplevelsebaserad kurs där vi tillsammans arbetar med övningar baserade på framgångsrik forskning. Ambitionen med kursen är att hjälpa dig skapa en varaktig förändring i ditt liv utifrån dina förutsättningar.

Prova på tillfället kostar 150kr, summan dras av från din kursavgift om du bokar in dig på den ordinarie kursen.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
477465
Startdatum
23 september 2020
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:00–19:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
20
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
150 kr
Cirkelledare
Lottie Méran
Anmäl dig