Hoppa till huvudinnehåll

SAM - Systematiskt Arbetsmiljöarbete 8-9 april 2024

För skyddsombud som genomgått BAM och har några års erfarenhet från arbetsmiljöarbete.

Utbildningen avser att ge praktiska kunskaper i hur man arbetar systematiskt med arbetsmiljön och integrerar detta i det dagliga arbetet. Genom utbildningen hoppas vi att du får användbara metoder och tips för att själv kunna utforma rutiner för att identifiera och åtgärda såväl fysiska som psykosociala risker i arbetsmiljön. Målsättningen är att du efter avslutad kurs ska kunna förstå och praktisera Arbetsmiljöverkets föreskrifter om systematiskt arbetsmiljöarbete.

Målgrupp:
Vi rekommenderar att man har genomgått BAM och helst har något års erfarenhet från arbetsmiljöarbete.

Kurslängd:
16 timmar fördelat på 2 heldagar.

Ekonomi:
Deltagare söker ledigt med bibehållna löneförmåner enligt FML och AML (kap 6 §4 och 5) Ansök om ledighet snarast hos din arbetsgivare!

Deltagaravgift:
Deltagaravgiften är en kostnad som arbetsgivaren står för (AML kap §4). Viktigt att vi får rätt fakturaadress med organisationsnummer, postadress och mejl eller nummer till arbetsgivaren.

Då det är arbetsgivaren som står för deltagaravgiften, måste vi få ett intyg ifyllt av din arbetsgivare. Klicka på länken nedan eller kopiera den, skriv ut och lämna till din arbetsgivare som sedan ska scanna in den och skicka till anmalan.varmland@abf.se

https://arbetarnasbildningsforbund-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/ann_kindgren_abf_se/ERKlK2aNBBlJkXRvVbuC6MIBYIDfOTq9_TXzwEPwQnBy5g?e=Gkn8qO

Anmälan gör du till ditt fackförbund, klubb eller sektion som sedan vidarebefordrar detta till ABF Värmland via mejl till anmalan.varmland@abf.se  Kallelsen kommer sedan skickas via mejl, så tänk på att skriva din aktuella mejladress i anmälan till ditt fack. Det är extra viktigt att din mejladress är korrekt då all kommunikation och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning.

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
724348
Startdatum
08 april 2024
Veckodagar
Måndag, Tisdag
Tidpunkt
08:00–16:00
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
15
Medarrangör
LO Distriktet Örebro Värmland
Plats
ABF Värmland (Gräsdalen)
Gräsdalsgatan 15 65343 KARLSTAD