Hoppa till huvudinnehåll

Grundläggande cirkelledarutbildning, 10/5, TISDAGSKURS I VÄXHUSET

Det första steget i ABF:s kostnadsfria utbildning för dig som är cirkelledare eller funderar på att bli. Rekommenderas också för dig som är studieorganisatör i en förening. Det här utbildningstillfället genomförs på plats i Växhuset i Västerås på en tisdag kl 09-16

Utbildningen riktar sig till alla verksamma cirkelledare/handledare inom ABF. Även du som ännu inte är cirkelledare, men nyfiken på att bli, kan anmäla dig. Utbildningen rekommenderas också till dig som är studieorganisatör i en förening.

Den här utbildningen vill vi att ALLA våra ledare ska ha gått! Det här utbildningstillfället riktar sig till dig som har svårt att delta på helgdagar då utbildningen vanligtvis arrangeras.

ABF vill med utbildningen ge dig som ledare/handledare/studieorganisatör en inblick i ABF:s värdegrund, folkbildningens pedagogik och vad din roll inom folkbildningen innebär.

Det här är det första steget i vår utbildning för cirkelledare och efter genomförd utbildning har du möjlighet att delta i våra fortsättningsutbildningar för att få ytterligare kunskaper. Efter avslutad kurs erhåller deltagarna ett intyg på genomgången kurs.

INNEHÅLL:
Folkbildningens kännetecken
ABF:s historia
Studiecirkelns pedagogik
Att vara ledare
En fungerande grupp
ABF:s riktlinjer
Praktiska frågor om rapportering, e-lista mm.

Utbildningen är kostnadsfri! Lunch och fika ingår

Sista anmälningsdatum är den 1:a maj. Glöm inte att meddela om du behöver specialkost/har matallergier.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
169450
Startdatum
10 maj 2022
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
09:00–16:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
19
Plats
Växhuset *
Viktor Larsons Plats 1 72214 VÄSTERÅS
Cirkelledare
Rikard Eriksson
Anmäl dig