Hoppa till huvudinnehåll

Vänskap Eslöv

En mötesplats som ger dig möjligheten att träffa nya människor som du kan finna gemenskap och dela dina tankar och idéer med.

Är du trött på att sitta ensam hemma? Detta är en mötesplats som ger dig möjligheten att träffa nya människor som du kan finna gemenskap och dela dina tankar och idéer med.

Exempel på olika aktiviteter som vi kan ha tillsammans är:
- "After work", grillning, fika, spela spel och promenader
- Teater, revyer, konstutställningar, föreläsningar etc
- Studiecirklar (tex matlagning, data, foto, måla, konst etc)
- Workshops (tex prova på aktiviteter)
(egenavgifter tillkommer beroende på aktivitet)

Varför en vänskapsklubb?
När man är ”vuxen” är det inte alltid så lätt att hitta nya vänner. Vi vill därför ha ett öppet forum dit man kan komma för att prata och umgås och hitta andra med samma intressen som man själv har. Många tycker det är tråkigt att tex. gå på restaurang eller ett museum ensam och saknar kanske vännerna som delar vissa intresse som man har. Då kan det vara roligt att gå med andra istället. Dels är det mycket trevligare men man har också många fördelar utav att vara fler. Man kan tex få mängdrabatter, guidning för grupper, man kan samåka eller spela spel som kräver att man är några stycken. Självklart kan det också bli så att man får nya vänner för livet .

Då klubben efter hand ska bli en förening behöver vi även er som vill engagera er lite mer och tex planera olika aktiviteter och vara spindeln i nätet. Är du intresserad av detta så får du gärna höra av dig till
Ewa Karlsson, ewa.karlsson@abf.se, 0705-232175.

Vi välkomnar självklart alltid nya medlemmar! Är du nyfiken är du välkommen att höra av dig till oss eller följa med på någon av våra aktiviteter.

Ålder? Alla är välkomna och våra medlemmar är idag allt mellan 38 – 72 år. Det är främst intresse och nyfikenhet som för oss samman och åldern är därför oviktig.

Har du frågor får du gärna maila ewa.karlsson@abf.se men du kan också ringa Anders på 070-780 81 09

Välkommen!