Hoppa till huvudinnehåll

Orientalisk matlagning

Publicerad

Tabboule, hommous, auberginegryta! Är du nyfiken på att lära dig laga orientalisk mat från mellanöstern?

Tillsammans med vår ledare Fieda Malko får du under 5 tillfällen att laga orientalisk mat med de rätta råvarorna och kryddorna. Få inspiration att själv duka upp till en härlig buffé!

Allt ingår, bara att inspireras och njuta!

Träff 1 
Tabboule - sallad
Tarator - kycklingröra
Hommous - kikärtsröra
Träff 2
Auberiginegryta med ris
Träff 3
Lahem b’agin - köttfärspizzor
Träff 4
Fasolije med ris - lammgryta med gröna bönor
Träff 5
Itch – bulgursallad

Pris: 1395 kr inklusive matkostnad
Dag och tid: Onsdagar kl 17.30-20.00
Plats: ABFs lokal Spinnrocken, Nedre villagatan 11, Södertälje

Bra att veta
Ta med dig ett förkläde.

Startdatum 28 februari 2024
Veckodagar Onsdag
Tidpunkt 17:30–20:00
Antal tillfällen 5
Antal lediga platser 5

Plats
Spinnrocken
Nedre Villagatan 11. 151 36 Södertälje

Pris 1395 kr
Cirkelledare Fieda Malko

Anmäl dig