Hoppa till huvudinnehåll

Film Fest Sundsvall

Publicerad

Film Fest Sundsvall - Ny internationell filmfestival 12-15 april

Se ny fantastisk film från hela världen: Kortfilmer från de bästa regissörerna i Norrland, långfilmer och kortfilmer från de mest intressanta regissörerna i Norden och dokumentärfilm från hela världen.

ABF samarbetar med Film i Västernorrland som nu genomför en filmfestival i Sundsvall. Läs mer på filmfestsundsvall.se för att se hela programutbudet för dessa dagar.

Ta del av spännande seminarier:* Ta del av ett stycke svensk filmhistoria och möt ljudlegendaren Owe Svensson som arbetat med flertalet stora svenska filmer. * Jesper Ganslandt aktuell med långfilmen ”Jimmie”- en omvänd flyktinghistoria där en far och son flyr från Sverige, berättad ur ett barns perspektiv. * En bra vecka för demokratin – en rolig och skarp dokumentärfilm om spelet bakom kulisserna under Almedalsveckan följt av ett samtal med Jan Sherman med flera. * Möt guldbagge- och prisbelönta animatören Niki Lindroth von Bahr * Svenska Filminstitutets seminarieserie Filmrummet synar hur glesbygden gestaltas i svensk filmSeminarier:

 

FRI ENTRÈ
Festivalen äger rum 12-15 april på Filmstaden med programpunkter på Sveateatern, Mittuniversitetet, Pipeline och Q-bar. 

Biljetter: Entré Sundsvall https://entresundsvall.se/paketarrangemang/filmfest-sundsvall/ 
Ordinarie pris 70 kr. Ditt pris 40 kr. Utnyttja rabatten genom att klicka på biljettkategori ”partner” och aktivera kod: filmvästernorrland

Mer information:www.filmfestsundsvall.sewww.facebook.com/filmfestsundsvall

Hjärtligt välkomna!