Hoppa till huvudinnehåll

Sy egna bad- och underkläder – helgkurs

Ta din sömnad till en ny nivå – och sy egna bad- och underkläder!

På den här helgkursen lär du dig grunderna om mönster och material och du väljer själv om du vill sy bad- eller underkläder. Vid första kurstillfället lär du dig att sy trosor och sedan väljer du om du vill fortsätta med baddräkt, bikini, trosa, linne eller bh. 

Nivå

Goda grundkunskaper i sömnad behövs.

Material

Vi använder KWIK SEWS mönster eller om du har eget mönster med heter det Simplicity numera. Vi syr i stretchtyger, konstsiden eller stretchspets. Tänk på att bra material ger bra resultat!

Cirkelledare

Therese Grahn är utbildad mönsterkonstruktör på Stockholms Tillskärarakademi. Hon läser till ämneslärare i textilslöjd.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
503984
Startdatum
20 april 2024
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
10:00–15:00
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
2
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1870 kr
Cirkelledare
Therese Grahn
Anmäl dig