Hoppa till huvudinnehåll

 Telefonväxeln har stängt 3 juli- 1 augusti men öppnar igen vecka 31 kl. 9.00-13.00.

Direktnummer finns under "kontakt".

ABF Sydvästra Götaland

bild på bi och lila blommor

Sommaren har kommit och ABF Sydvästra Götaland stänger växeln för semestern. Samtidigt har vi så smått börjat med fysiska träffar igen i både studiecirklar, kultur och annan folkbildningsverksamhet.

I juli månad har vi studiecirklar med våra medlemsorganisationer, övriga samverkansparter och aktiviteter för nyanlända som lär sig svenska och om svenska samhället.

Vi följer de rådande rekommendationerna och ser fram emot en höst med fler möten i fysisk form men en tid där vi också tar vara på den kunskap vi byggt upp kring digitala möten.

I digital form har en del människor upptäckt folkbildning för första gången, andra har insett att tiden för studiecirkel räcker till då de inte behövt ta sig till en lokal utan kunnat koppla upp sig via en länk hemifrån. Andra längtar efter att träffa gamla och nya vänner i studiecirkeln i fysisk form.

Under hösten kommer vi att arbeta aktivt med att föra över all vår verksamhet till digital rapportering. Men innan dess njuter vi av sol och vila tillsammans med nära och kära och önskar er alla en trevlig sommar!