Till sidans huvudinnehåll

Kostnadsfria cirklar

ABF vill vara en utjämnande kraft, som tillgängliggör bildning och kultur för alla göteborgare. Därför erbjuder ABF Göteborg kostnadsfria cirklar i flera av våra ytterområden.

ABF Göteborg menar att alla ska ha tillgång till både bildning och möjlighet att utöva kultur. Plånboken ska inte styra! Därför samverkar vi med flera aktörer för att kunna erbjuda kostnadsfri verksamhet i Bergsjön, Angered och på Hisingen.

Svenska, samhällskunskap, textilt hantverk och samtalscirklar:

Hjällbo: I våra lokaler i Hjällbo finns föreningen ABC (Arabiska BokstavsCentret). Kontakta dem för att delta i kostnadsfria cirklar. Alla bakgrunder och nationaliteter är välkomna.
Till ABC:s hemsida

Angered Centrum: I våra lokaler i Angered Centrum finns föreningen UCI (Utbildningscentret Iran). Kontakta dem för att delta i kostnadsfria cirklar. Alla bakgrunder och nationaliteter är välkomna.
Till UCI:s hemsida

Hisingen: I våra lokaler i Bräcke finns föreningen Integrationsnätverk. Kontakta dem för att delta i kostnadsfria cirklar. Alla bakgrunder och nationaliteter är välkomna.
Till Integrationsnätverk Göteborgs hemsida

Keramik, lera och konsthantverk:

Angered Centrum: I samverkan med Kulturhuset Blå Stället erbjuder ABF Göteborg kostnadsfria cirklar för boende i Angered. Kontakta Blå Stället eller ABF Göteborg för mer information.
Till Kulturhuset Blå Ställets hemsida
Kontakta ABF på kurser.kulturhus.095@abf.se

Bergsjön (Rymdtorget): I samverkan med Kulturhuset Bergsjön erbjuder ABF Göteborg kostnadsfria cirklar för boende i Bergsjön. Kontakta Kulturhuset Bergsjön eller ABF Göteborg för mer information.
Till Kulturhuset Bergsjöns hemsida
Kontakta ABF på kurser.kulturhus.095@abf.se