Till sidans huvudinnehåll

Välkommen till ABF Jönköpings län!

Hitta en studiecirkel, kurs eller event

Semesterstängt

Under veckorna 28 – 31 har vi stängt på alla våra kontor.
Kontoren öppnar igen 5 Augusti.
Under semesterperioden når ni oss på:
info.jonkopingslan@abf.se
Telefon 036-306180

Jag vill bli cirkelledare

ABFs cirkelledare är vårt blodomlopp, cirkelledarna är ABF. 1000-tals cirkelledare arrangerar ABFs studiecirklar i landets 289 kommuner.

cirkelledare visar granskott för två cirkeldeltagare

Vill du vara med och göra skillnad?

Bli en del av ABF som cirkelledare och upptäck de otaliga fördelarna med att leda en cirkel! Att vara cirkelledare hos ABF är inte bara en möjlighet att dela med dig av din kunskap och passion – det är också en fantastisk chans att skapa meningsfulla möten och bidra till samhällets utveckling på lokal nivå.

Som cirkelledare på ABF får du upptäck nytt och utvecklas i ditt ledarskap och lära dig tillsammans med andra!

Kontakta ditt lokala ABF för att få veta mer om hur du kan bli involverad.

Välj ditt lokala ABF-kontor

Regler för cirkelledare

ABF rapporterar varje år tusentals studiecirklar, kulturprogram och kurser. Dessa finansieras av statsbidrag. Det är ABF som har ansvaret för att dessa rapporteras enligt regelverket men du som cirkelledare har en viktig roll i vårt kvalitetsarbete.

Det är viktigt att all verksamhet som rapporteras som underlag för statsbidrag sker så som den rapporteras. Det betyder att det är viktigt att du meddelar ABF om ni gör några förändringar i er studiecirkel. Det kan exempelvis handla om en deltagare som slutar eller tillkommer, ni kanske bestämmer er för att byta dag, tid eller lokal. Oavsett vilket måste ABF informeras om alla ändringar.

När du leder en studiecirkel eller en kurs hos ABF ska du rapportera närvaro för dig och dina cirkeldeltagare. Du hittar mer information om hur du rapporterar genom ditt lokala ABF