Hoppa till huvudinnehåll

Tuftning i Åstorp

Släpp lös din kreativitet och se resultatet av din skaparlust snabbt avtäckas! Utforska tuftning, en teknik där garn blir ditt målarverktyg. Skapa tredimensionella textilier som väggkonst och mattor och ge uttryck åt ditt formspråk genom olika tjocklekar och färger på garn.

Tuftning är som att måla med garn! Det är en teknik som används för att skapa tredimensionella textilier som väggkonst och mattor. Med olika tjocklekar och färger på garn kan du skapa en variation av texturer och effekter. Det är ett kreativt sätt att uttrycka din egen unika stil och formspråk.

Inga förkunskaper krävs

Denna kurs välkomnar alla, oavsett tidigare erfarenhet. Du kommer att lära dig att använda tuftmaskinen, förbereda garnet och förbereda tuftduken för ditt projekt.

Lär dig tekniken

Under kursen kommer du att skapa din egen idéskiss och vi kommer att guida dig genom processen att överföra din bild till tuftduken. Du kommer även att lära dig grundläggande tekniker för att skapa ditt konstverk.

 

Våren 2024

Anmälan

Klicka dig vidare här på hemsidan för att anmäla dig till kurser i tuftning. Platser är begränsade, så säkra din plats i god tid och låt din kreativitet blomstra!

→ Alla våra utbildningar i tuftning

Kurserna har en avgift på 1900 kronor styck. Du anmäler dig genom att klicka dig vidare här på hemsidan och fylla i uppgifterna. Avgiften för utbildningen betalas sedan per faktura. Du får fakturan och en kallelse innan arrangemanget startar.

Avanmälan – det här gäller 

Du måste avanmäla dig senast 5 arbetsdagar innan kursstart, för att inte bli betalningsskyldig.

Det är endast med läkarintyg du kan avanmäla dig närmre start eller efter start, samt få ersättning för uteblivna tillfällen.

Om du måste avanmäla dig sent och det finns en reserv som kan ta platsen blir du inte betalningsskyldig. Kan du själv ge platsen till en ersättare blir du inte betalningsskyldig (denna går dock inte före en reserv om det finns).