Hoppa till huvudinnehåll

ABF släpper ny verksamhetsberättelse

Publicerad

Onsdag 26 augusti släpper ABF sin nya verksamhetsberättelse i samband med en livesändning på Facebook med tre korta samtal om folkbildningens roll för att bekämpa hoten mot demokratin och hur vi ställer om i en tid då vi behöver samtala utan att kunna träffas.

ABFs verksamhetsberättelse 2019

Följ med på en resa genom ABF-Sverige där vi bland annat får besöka antinazistiska folkbildare i Sörmland, en mobil musikstudio i Jönköping för åsidosatta ungdomar och ett odlingsprojekt i Boden där afrikanska grödor växer bredvid svenska. Läs verksamhetsberättelsen digitalt på abf.se/vb.

Livesändning: tre korta samtal om folkbildning

Folkbildning som demokratins självförsvar är temat för ABFs nya verksamhetsberättelse. Välkommen till en digital release i tre korta samtal om folkbildningens roll för att bekämpa hoten mot demokratin och hur vi ställer om i en tid då vi behöver samtala utan att kunna träffas.

  • Tid: Onsdag 26 augusti klockan 16:00-17:00
  • Arrangör: ABF
  • Gäster: Anna Ekström (folkbildningsminister, S), Helén Pettersson (förbundsordförande, ABF), Mohammad Alhammada (verksamhetsutvecklare, ABF Sörmland), Stina Näslund (verksamhetsansvarig, ABF Västernorrland)
  • Samtalsledare: Fredrik Pettersson, vik kommunikationschef, ABF

Länk till Facebookevenemanget: https://www.facebook.com/events/286924165928491/