Till sidans huvudinnehåll

Lillan + ABF Norr = Sant 

Från den 13 mars 2024 tar ABF Norr ansvar för att driva och utveckla Lillan, en viktig mötesplats för invånare och besökare i Luleå. Genom samverkan kommer vi att fortsätta erbjuda en mångfald av arrangemang och möjligheter för gemenskap och kreativitet. 

  

Publicerad 2024-03-08

Lillan har varit en central del av Luleås kulturella landskap i årtionden, från sin tid som Norrbottenteaterns intima scen till dagens mångfacetterade verksamhet. Nu, i samverkan med ABF Norr Luleå, öppnar vi dörrarna för ännu fler spännande projekt och evenemang. Inom Lillans väggar finns plats för allt från inspirerande möten och seminarier till fängslande teaterföreställningar och livfulla musikfestivaler. 

  

”Vi ser fram emot att fortsätta driva och utveckla Lillan tillsammans med alla arrangörer, föreningar, besökare och invånare,” säger Patrik Öhlund, verksamhetsområdeschef Luleå/Boden. ”Det är vår gemensamma strävan att göra Lillan till en dynamisk och inkluderande plats där alla känner sig välkomna.” 

  

Nu tar vi ett steg framåt för att stärka Luleås kulturella och gemenskapliga liv. Vi bjuder in alla att utforska och ta del av det rika utbudet av aktiviteter och möten som Lillan har att erbjuda. Välkommen in och låt oss tillsammans skapa minnen och upplevelser som berikar vårt samhälle. 

 

Ett varmt tack till alla som har bidragit till att forma Lillan till vad den är idag och till alla som kommer att fortsätta bidra till dess framtid. Tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi göra Lillan till en ännu mer levande och vital plats för alla. 

Dela artikeln