Hoppa till huvudinnehåll

Våra lokaler i Malmö, Lomma och Burlöv

ABF-huset i Malmö

Spånehusvägen 47, Malmö. Här håller vi föreläsningar och seminarier. ABF-huset är en öppen och publik plats med studierum, poddstudio och bokningsbara föreläsningssalar – ett arbetarrörelsens kollektivhus! 

ABF Mosaiken i Malmö

Porslinsgatan 3-5, Malmö. ABF Malmös kreativa centrum för konsthantverk, med välutrustade verkstäder. Här går den som lär dig keramik, glas, måleri, vävning och sömnad.

ABF Lomma

Kaptensgatan 4, Lomma. Här håller ABF Malmös verksamhet i Lomma till, med fokus på dans och musik. Här går den som dansar streetdance eller repar med sitt band.

54:an i Malmö

Föreningsgatan 54, Malmö. ABF Malmös dans- och musiklokaler. Här går den som dansar streetdance eller repar med sitt band.

Replokaler

Idag har ABF Malmö replokaler i Malmö (54:an och Annelund) och Lomma. Det finns både utrustade och outrustade replokaler, för mer information och priser kontakta lars.paulstrom@abf.se.

Kan jag låna lokal hos ABF?

Absolut! Lokaler och salar lånar vi ut kostnadsfritt till dig som har studieverksamhet med oss. Till exempel i samband med en studiecirkel eller föreläsning. Läs mer om att arrangera här. I våra lokaler gör du det själv! Du kan disponera lokalen som du vill och har ansvar för att ställa i ordning och städa undan.